Frequently Asked Questions

Veelgestelde vragen met antwoorden

Door LeaseShirts te gebruiken draag je bij aan het tegengaan van textielverspilling. Wanneer evenementen zelf hun crewkleding laten maken, wordt deze vaak maar eenmalig gedragen. De stof van onze shirts bestaat uit GOTS-gecertificeerd katoen. De opdruk is geborduurd, wat duurzamer is dan het veel gebruikte flexdrukken.

LeaseShirt streeft ernaar zoveel mogelijk exemplaren van iedere maat aan te bieden. Onze voorraad is natuurlijk beperkt; we kunnen niet 100% garanderen dat we over precies alle gewenste maten beschikken.

Bij het aanvragen van een offerte kan aangegeven worden hoeveel shirts van welke maat nodig zijn. In principe verstrekken wij shirts van de maten XS t/m XXL.

De afnameprijs is €3,50 per shirt. Voor grotere afnames of afnames van langere duur is een kortingssysteem. Bij een afname vragen wij een borg. Eventuele transportkosten zijn niet in deze prijs megenomen. Vraag gerust een offerte aan en we helpen je graag verder!

Als het afleveradres in de buurt (van Groningen) is, verzorgen wij zelf de bezorging en het ophalen van de shirts. Wanneer we de shirts moeten verzenden, brengen wij transportkosten in rekening. Vraag hiervoor gerust een offerte aan!

Nee. Op deze manier zijn de shirts niet meer herbruikbaar voor een volgend evenement. Het verwijderen van de naam beschadigt het shirt en vermindert de draagtijd aanzienlijk.

LeaseShirt neemt geen financiële verantwoordelijkheid voor shirts die kapot of verdwenen zijn. Het is aan de klant om ervoor te zorgen dat alle shirts weer zonder schade worden geretourneerd, en dat vrijwilligers ze niet mee naar huis nemen.

Mocht dit wel het geval zijn, dan wordt (een deel van) de borg niet geretourneerd aan de klant. Dit is afhankelijk van de totale schade.