De productie van één katoenen
T-shirt kost gemiddeld 2700 liter water.

Dat is meer dan 50 keer douchen! De textielindustrie is een van de meest vervuilende sectoren in de wereld en LeaseShirt wil daar graag verandering in brengen. Naast het duurzamer produceren van textiel, willen wij hergebruik en circulariteit stimuleren. Zo kwamen wij op het idee om duurzame, universele crewkleding te verhuren aan evenementen. Daardoor hoeft niet ieder evenement zijn eigen kleding te laten maken en bedrukken om hun medewerkers herkenbaar te maken, waardoor een stuk minder textiel wordt verbruikt. Onze shirts zijn van GOTS-gecertificeerd katoen en worden na ieder evenement hergebruikt. Per hergebruikt shirt wordt 2700 liter bespaard. Door op deze manier te focussen op circulariteit is LeaseShirt een duurzaam alternatief voor de vervuilende textielindustrie!

 
Kijk ook even dit filmpje en de voordelen die LeaseShirt te bieden heeft!

De voordelen van LeaseShirt

Halen en brengen

Wij brengen de shirts en halen deze na het evenement weer op. Op deze manier nemen wij het transport uit handen, en kan u zich richten op de organisatie van het evenement. Wel zo handig!

Wassen

Wij wassen de shirts. Op deze manier krijgt u schone shirts aangeleverd en zit u na het evenement niet opgescheept met een volle wasmand.

Goedkoop

Onze shirts kosten slechts €3 voor een periode van 24 uur, wat goedkoper is dan het zelf laten bedrukken van een eigen shirt!

Transparant en betrouwbaar

LeaseShirt wordt gerund door studenten en is een non-profitorganisatie, gericht op het maken van impact voor een betere wereld.

Duurzame keuze

Onze shirts van GOTS-gecertificeerd en worden na ieder evenement opnieuw gebruikt. Per hergebruikt shirt wordt 2700 liter water bespaard. Op deze manier is LeaseShirt een duurzame oplossing voor de vervuilende textielindustrie!

Snelle communicatie

Het organiseren van een evenement brengt vaak veel stress met zich mee. LeaseShirt is daarom gericht op snelle communicatie. Bel ons gerust, of stuur ons een mailtje of een berichtje via Instagram!