Het team achter Leaseshirt

Wie zijn wij?

Het LeaseShirt-team

Marleen Schumacher

Projectleider

In januari 2019 begon Marleen als projectleider van een nieuwe DenkTank binnen Enactus Groningen. Daaruit ontstond in juni 2019 de onderneming LeaseShirt. Daarnaast is ze bezig met het afronden van haar Bachelor Econometrie. Marleen heeft een voorliefde voor (bijna) alles wat met cijfers, duurzaamheid, sport en natuur te maken heeft.

Sjors Keet

Penningmeester

Sjors is derdejaars econometrie student. Hiernaast houdt hij zich druk met stukjes schrijven voor het blad van zijn studie, zo ongeveer elke dag sporten, Tarantino films kijken en muziek maken. Als verse kracht bij LeaseShirt gaat hij als penningmeester ervoor zorgen dat de centjes aan de juiste dingen worden besteed.

Barbara Slooff

Coördinator Evenementen

Barbara is op dit moment bezig met het afronden van haar bachelor studie International Business. Daarnaast heeft ze net haar exchange semester in Taiwan afgerond en begint ze met volle motivatie bij Leaseshirt als coördinator evenementen.

Jelmer Buit

Extern & IT

Jelmer studeert aan de master journalistiek. Tussendoor typt hij stukjes voor de Universiteitskrant en het online horrormagazine De Nachtvlinders. Verder kan je hem alles vragen over tapas. Namens Enactus Groningen neemt hij dit jaar deel aan de Nationale Competitie.

Liesbeth Peterson

Marketing

Liesbeth studeert de master Supply Chain Management. Naast haar studie is ze actief bij studentenvoetbalvereniging The Knickerbockers. Verder is ze student-assistent voor verschillende vakken van de universiteit.

 

Caspar van Rooijen

Extern

Caspar is geboren in Groningen en heeft de afgelopen twee jaar in Utrecht en Amsterdam gestudeerd. Daar heeft hij ‘ontbijtjes’ georganiseerd om professionals te verbinden, R&D voor IMC Weekendschool en heeft hij gewerkt op de Zuidas als klimaatconsultant. Ook heeft hij geholpen met het plaatsen van zonnepanelen op scholen in achterstandswijken.

LeaseShirt is onderdeel van Enactus Groningen

Enactus Groningen maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van Enactus teams die allemaal werken aan één doel: een betere wereld mogelijk maken voor ons allemaal.

Enactus Groningen is opgericht in februari 2016 en wordt ondersteund door de Rijksuniversiteit Groningen, Enactus Nederland en het bedrijfsleven. Momenteel bestaat het team uit 33 studenten van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij zien kansen om sociale, economische en ecologische problemen op te lossen door middel van ondernemerschap. Het doel van de ondernemingen is een waarneembaar positieve impact te hebben op de problemen. Centraal binnen alle projecten en evenementen van Enactus staat het op een innovatieve en ondernemende manier overbrengen van kennis.

LeaseShirt wordt begeleid door Wilbert van de Kamp. Hij staat de onderneming bij met raad en daad. Wilbert zet zich in voor verschillende ondernemingen, voornamelijk in Groningen en omstreken. Meer weten? Klik dan op één van de buttons hier beneden!